Restoran Viking

 

Limski kanal 1, 52352 Kanfanar Hrvatska

Prikaži na karti
Kontakt Matošević Tel +385 52 448 119 Pošalji upit
 
 
 

Informacije

 
 
KategorijaDomaći restorani
Sezona01.01. - 01.01.

Opis

Restoran Viking smješten je na atraktivnoj lokaciji, u samom Limskom kanalu, u netaknutom prirodnom rezervatu na zapadnoj obali Istarskog poluotoka. Restoran spada u skupinu 'Najbolji restorani u Istri', a razloga za to je puno. Limski kanal dugačak je 12 km i u njemu se nalazi uzgajalište riba i školjaka koje datira još iz doba starih Rimljana.

Restaurant je moderno uređen i uklopljen sa prirodom. Ukoliko se pitate gdje se mogu kušati riblje i mesne delicije, gdje se može jesti ili gdje se jede kvalitetnu svježu ribu, gdje otići na ručak ili večeru, odnosno gdje kvalitetno večerati ili ručati, u restoranu 'Viking' ste na pravom mjestu. Delikatese - riblja jela koje spremaju u kuhinji navedenog restorana, ostati će vam sigurno u sjećanju.

Poseban ugođaj daje terasa sa pogledom na more, koje je udaljeno svega 30-tak metara, te kuhinja koja se nakon 50 godina rada zasniva na jednostavnim i ukusnim načinom pripreme jela.

Veliki izbor svježe ribe i školjaka pripremljen je na takav način da Vam u svakom trenutku daje sve mirise i okuse mora te servirano neko od 70-tak vrsta vina sigurno će Vas natjerati da se još jednom vratite u Limski kanal i stopite se sa prirodom .

Udaljenost restorana od najbliže marine je tek 7 nautičkih milja. Linski kanal je vrlo interesantna turistička destinacija, a pogotovo za one koji dolaze morskim putem; turistički izleti s brodovima, s jahtama, ali i za organizirane izlete s autobusom,...

Restoran raspolaže sa 190 sijedećih mjesta od čega se 110 sjedećih mjesta nalazi u restoranu, a preostalih 80 mjesta, na prekrasnoj terasi s pogledom na more. Iz tog razloga možemo napomenuti da smo spremni za razne evente; organizacija vjenčanja - svatova, organizacija domjenaka, organizacija rođendana, organizacija krstitke,....

Dobrodošli i dobar tek !

Radno vrijeme
Svakim danom
Od 11:00 do 23:00 sata
Pauza svakim danom
Od 16:30 do 18:00 sati

Udaljenosti

Imate dodatnih pitanja?