...
 
 

Zaštita privatnosti

Izjava o privatnosti služi prvenstveno zaštiti privatnosti naših korisnika. Stranice www.aktivniturizam.hr možete pregledavati slobodno, bez obveze otkrivanja svoga identiteta ili ostavljanja bilo kakvih osobnih podataka.

U slučaju da se odlučite za korištenje neke od naših usluga, potrebno je ostaviti tražene osobne podatke kako bi mogli obaviti rezervaciju tražene usluge, no Vaši osobni podaci ostaju maksimalno zaštićeni.

Naglašavamo da prikupljamo samo one podatke koji su nam potrebni za regularno obavljanje procedure vezane uz rezervaciju odabrane usluge, te da pri tom procesu koristimo isključivo one informacije koje smo dobili direktno od Vas.

Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.