...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Barbat

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Barbat, Aktivni turizam Barbat, Kulturni turizam Barbat kao i za Gastronomija Barbat, Noćni život Barbat, Transferi Barbat.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Barbat

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Barbat ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na jugozapadnoj obali otoka Raba na uskoj plodnoj  zaravni leži grad Barbat prvo mjesto nakon ogoljelog Mišnjaka. Polodno polje pogodno je za uzgoj maslina, vinove loze i povrća. Stanovništvo se pretežno bavi stočarstvom, poljoprivredom i ribarstvom, uz naravno turizam koja je prevladavajuća gospodarska grana u Barbatu, kao i na cijelom otoku. Mnogi domaći proizvodi poput ovčjeg sira, maslinovog ulja, meda iz  vlastitih košnica, vina i drugih specijaliteta često će se naći na stolovima  gostiju.

Barbat privlači mnogobrojne turiste svojim pješčanim plažicama te atraktivnošću Barbatskog kanala i blizine otoka Dolina. Barbat je pravi magnet za surfere i nautičare.

Od povijesno-kulturnih znamenosti valja naznačiti ostatke starokršćanske crkvice, ruine ranoromaničke crkve Sv. Damijana te grčku vojnu utvrdu.

Smještaj u Barbatu možete pronaći u privatnim kućama koje nude apartmane i sobe, a ugostiteljska ponuda sa specijaliziranim ribljim restoranima sigurno će ispuniti  Vaša očekivanja.

...
 

Barbat - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda