...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Baška

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Baška, Aktivni turizam Baška, Kulturni turizam Baška kao i za Gastronomija Baška, Noćni život Baška, Transferi Baška.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Baška

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Baška ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na jugoistočnoj obali otoka Krka, u blagoj uvali smješteno je najpoznatije turističko središte na otoku Krku sa stogodišnjom turističkom tradicijom - Baška.

U uvali okruženoj vinogradima, maslinicima, brnistrom, s pogledom na Velenitski kanal  i otočić Prvić , Baška  je jedna od najpoželjnijih destinacija  hrvatskog Jadrana. Njezina skoro 2 km duga šljunčana plaža, kristalno more, blaga klima, pješčane plaže i pješačke staze prirodne su ljepote koje mame turiste u Bašku.

Duga šljunčana plaža zasigurno ima najznačajniju ulogu u turističkoj ponudi. Izrazito je pogodna za djecu i za ne baš vješte plivače.  Za one koji traže mirnije plaže mogućnost izbora među 30-tak manjih plaža je više nego dovoljna. Privlačna je i 4 km duga šetnjica uz more koja je poogodna ne samo za duge šetnje već i za rolanje, vožnju biciklom  te trčanje.

Sama po sebi plaža i more nude pregršt mogućnosti za sportske aktivnosti , a posebno naglašavamo ronjenje.

Baška je i kulturno središte. Smatra se da je Baška bila naseljena...

 

Baška - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda