...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Božava

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Božava, Aktivni turizam Božava, Kulturni turizam Božava kao i za Gastronomija Božava, Noćni život Božava, Transferi Božava.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Božava

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Božava ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Božava je naselje i luka na sjeveroistočnoj obali Dugog otoka. Prvi put se spominje 1327. godine pod imenom Bosane. Ostaci utvrđenih naselja potječu još iz doba Ilira. Posebnu draž mjestu daju guste borove šume kojima su okruženi mnogobrojni hoteli i apartmani.

Božava je najrazvijenije naselje na otoku u kojem se nalaze hotelski kapaciteti i ugostiteljski objekti. Mjesto odlikuju izrazito lijepe plaže i uvale, te prekrasno čisto more. Božava je i poznato ronilačko središte iz razloga što je akvatorij na tom području roniocima vrlo zanimljiv.

Osim kao turističko mjesto, Božava je i vrlo poznata luka na otoku.

Ono što Vam zasigurno neće nedostajati ukoliko posjetite Božavu je smještaj koji je stvarno raznolik počevši od soba,apartmana te studija.

 

Božava - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda