...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Herceg Novi

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Herceg Novi, Aktivni turizam Herceg Novi, Kulturni turizam Herceg Novi kao i za Gastronomija Herceg Novi, Noćni život Herceg Novi, Transferi Herceg Novi.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Herceg Novi

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Herceg Novi ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Herceg Novi nalazi se na izuzetno značajnom i atraktivnom prostoru između najviše planine dinarskog masiva Orjena (1895 m) i ulaza u jedan od najljepših zaljeva, Boka Kotorsku.  

Herceg Novi nazivaju još i gradom sunca zbog velikog broj sunčanih dana u godini, a prepoznatljiv je po mimozama i mnogobrojnim stepenicama. Krajem januara čitav grad odiše nježnim mirisom mimoza, tako da je i fešta Praznik mimoza posvećena upravo tom cvijetu.

Središte Herceg Novog je Stari Grad koga krase građevine nastale kroz bogatu povijest. Sahat - kula, Kanli - kula, tvrđava Spanjola i tvrđava Forte - samo su dio bogate baštine ovog znamenitog kraja.

Hercegnovska rivijera pruža se u dužini od 25 km i obuhvaća 7 naselja, odnosno turističkih mjesta, a to su: Meljine, Zelenika, Kumbor, Đenovići, Baošići, Bijela, Kamenari, Luštica, Igalo.

Meljine je turističko mjesto koje se nalazi 3 km istočno od Herceg Novog. Najznačajnija kulturno-istorijska vrijednost mjesta je Lazaret, koji datira iz 1732.god

Igalo je poznato po Mediteranskom zdravstvenom centru koje...

 

Herceg Novi - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda