...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Kukljica

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Kukljica, Aktivni turizam Kukljica, Kulturni turizam Kukljica kao i za Gastronomija Kukljica, Noćni život Kukljica, Transferi Kukljica.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Kukljica

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Kukljica ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Kukljica je smještena na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana na kojem se nadovezuje susjedni Pašman. Kukljica se često naziva i "vratima" za Park prirode Telašćica i NP Kornati. Spomenici kulture su crkvica Sv. Jerolima iz 13. stoljeća i crkva Sv. Pavla u samom mjestu u kojoj se održavaju svakodnevni vjerski obredi.

Kukljica je oduvijek vezana za more i ribarstvo, a u posljednje vrijeme je idealno turističko odredište za mnogobrojne goste iz Hrvatske i inozemstva.

Smještaj ćete pronaći u apartmanima i kućama za odmor, a gosti će ponajviše uživati u ugodnim večernjim šetnjicama uz prekrasne plaže i uvalice.

 

Kukljica - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda