...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Lopar

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Lopar, Aktivni turizam Lopar, Kulturni turizam Lopar kao i za Gastronomija Lopar, Noćni život Lopar, Transferi Lopar.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Lopar

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Lopar ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Lopar je pitoreskno naselje na sjeveru otoka koje je od grada Raba udaljeno 14 km, Dom je osnivača republike San Marino-kamenoklesca Marina. Ukoliko u Lopar dolazite iz pravca Raba prvo spomen obilježje na koje ćete naići je ono Sv. Marinut.  Njemu u čast hotelsko naselje i autokamp nose ime "San Marino". Vrlo živopisno i raznoliko mjesto koje je uvelike zadržalo vezu s prošlošću što se može primjetiti u govoru i načinu života mještana.

Osim bogate plodne doline Lopar krase i predivne pješčane plaže. Najpozatija  je Rajska plaža, idealna za ne baš vješte plivače i djecu zbog dugog plićaka. Uz Rajsku plažu najpoznatije su nudističke plaže Ciganka, Sahara i Stolac. Pijesak, plitka topla voda, gusta šuma koja pruža zaštitu od vjetrova i jarkog sunca naročito su privlačne obiteljima koje dolaze s malom djecom. U blizini Rajske plaže nalazi se također sportsko rekreativni centar sa različitim sadržajima: tenis, nogomet, košarka,odbojka, minigolf, stolni tenis i mnogi vodeni sportovi.

Smještaj se osim u hotelskom...

 

Lopar - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda