...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Međugorje

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Međugorje, Aktivni turizam Međugorje, Kulturni turizam Međugorje kao i za Gastronomija Međugorje, Noćni život Međugorje, Transferi Međugorje.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Međugorje

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Međugorje ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

blizini grada Čitluka smješteno je jedno od najpoznatijih marijanskih svetišta-Međugorje. Župu Međugorje čine sela Međugorje, Bijakovići, Vionica, Miletina i Šurmanci a utemeljena je 1892.
Svoju popularnost duguje ukazanjima Djevice Marije koja se ovdje, od 24.06.1981. , počela redovito ukazivati skupini djece. Djeca su se prvog dana uplašila i pobjegla, no dječja radoznalost bila je jača od straha i drugi dan su u isto vrijeme otišli na mjesto ukazanja gdje im se Djevica Marija ponovo ukazala i pozvala ih da mole s njom. Taj se dan, 25. lipnja, slavi kao obljetnica ukazanja Kraljice mira, kako se tom prilikom Djevica Marija predstavila. Ukazanja su u početku bila učestala te je u njima, po svjedočanstvu vidioca, Djevica Marija nosila poruke mira, ljubavi i vjere. Zbog svojih su svjedočanstava vidioci te njihovi roditelji i rodbina kako i svećenici bili proganjani. Djeca su više puta privedena u policijsku postaju na saslušanje i na psihijatrijske preglede no ustanovilo se da su djeca zdrava i da nema...

 

Međugorje - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda