...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Moravske Toplice

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Moravske Toplice, Aktivni turizam Moravske Toplice, Kulturni turizam Moravske Toplice kao i za Gastronomija Moravske Toplice, Noćni život Moravske Toplice, Transferi Moravske Toplice.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Moravske Toplice

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Moravske Toplice ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na samom sjeveroistoku Slovenije, u regiji Prekmurje, nalazi se moderni termalni centar Terme 3000. Terme nude bogatu ponudu čiji temelj čini ljekovita termalna voda koja spada u jedne od naj cjenjenijih termalnih voda na svijetu. Na području termi postoje 4 izvora termalne vode sa temperaturom od 72ºC na izvorištu.

Vodeni park na površini od 5000m² obuhvaća 20 bazena s raznim vodenim sadržajima (podvodnim masažama, valovima, jacuzziem), toboganima i atrakcijama.

Rekreativnu ponudu na vodenim površinama obogaćuje i sportska ponuda pa tako možete vrijeme korisno prikratiti uz tenis, badminton, odbojku, košarku, rukomet, nogomet, hokej na travi te na terenu za golf.

Ako ste u potrazi za relaksacijom u Termama 3000 možete uživati u raznim tipovima masaža i terapija poput hidroterapije, elektroterapije, termoterapije, akupunkturne terapije te terapiji ljekovitim blatom. Na raspolaganju su također solarij i saune.

Oni koji žele upoznati okolicu i uživati u prirodi oduševit će se raznolikom ponudom izleta, organiziranih piknika, pješačkih i biciklističkih ruta.

...
 

Moravske Toplice - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda