...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Neum

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Neum, Aktivni turizam Neum, Kulturni turizam Neum kao i za Gastronomija Neum, Noćni život Neum, Transferi Neum.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Neum

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Neum ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Neum je tipična jadranska općina, smještena između makarske i dubrovačke rivijere. Zajedno s područjem u unutrašnjosti prostire se na oko 220 kvadratnih kilometara i ima više od 5000 stanovnika.
Od gospodarskih djelatnosti najzastupljenije su trgovina i turizam. Zahvaljujući kompletno izgrađenoj infrastrukturi, turizam svake godine sve više dobiva na značaju.
U ovom trenutku, Neum može primiti više od 5.500 turista. Njima su na raspolaganju smještajni kapaciteti u nekoliko neumskih hotela, motela i brojnim privatnim apartmanima. Zahvaljujući, prije svega čistom moru I prekrasnim plažama, ali i sportskim kapacitetima, te raznim kulturnim događanjima, od kojih svakako valja izdvojiti Neum Etno-fest koji se održava svake godine, gosti se ovdje zbilja mogu odmoriti od svojih svakodnevnih obveza.
U blizini Neuma nalaze se i svjetski poznata turistička odredišta kao npr. Dubrovnik, Međugorje, Mostar (svi u krugu od 80 km), ali i vrlo atraktivne, iako malo manje poznate destinacije, kao Park prirode Hutovo Blato (najveće stanište ptica u ovom dijelu Europe, sastavljeno od šest jezera)...

 

Neum - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda