...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Palit

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Palit, Aktivni turizam Palit, Kulturni turizam Palit kao i za Gastronomija Palit, Noćni život Palit, Transferi Palit.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Palit

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Palit ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Sjeverozapadno od grada Raba  u uvali Sv.Eufemije nasuprot poluotočića  Frkanj smjestio se Palit, najnovije naselje na otoku Rabu.

Zanimljivi šumoviti poluotok Frkanj privlači kupače i turiste svojim uvalicama i pomalo divljom prirodom. Do njega se nalazi poluotok Kalifront na kojem se nalazi zaštićena šuma autohtonog hrasta crnike-Dundo.

Svoju popularnost Palit može zahvaliti blizini grada Raba te prekrasnom šetnicom koja vodi od uvale Soline pored samostana Sv.Eufemije u Kamporu pa sve do gradskih zidina. Tu se nalazi i omiljeno kupalište gostiju Palita. Posebnost su kamenite plaže na poluotoku Frkanj te nudistička plaža Kandaloru.

Palit nudi privatni smjestaj u sobama , apartmanima, stanovima i pansionima, a šarolika ponuda restorana sigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

 

Palit - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda