...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Pirovac

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Pirovac, Aktivni turizam Pirovac, Kulturni turizam Pirovac kao i za Gastronomija Pirovac, Noćni život Pirovac, Transferi Pirovac.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Pirovac

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Pirovac ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Pirovac je mjesto 23 km sjeverno od Šibenika, a smješten je u Pirovačkom zaljevu. U Pirovcu je razvijen nautički turizam ponajviše zbog brojnih uvala u kojima se možete usidriti i uživati u netaknutoj prirodi. Stinica, Vrulje, Vrilo, Makirina su samo od nekih uvala u okolici Pirovca sa lijepim plažama i bistrim morem. U uvali Makirina ima ljekovitog blata kojeg mogu koristiti turisti. Pet kilometara sjevernije nalazi se Park prirode Vransko jezero idealno za sportski ribolov.
Ponuda privatnog smještaja u Pirovcu je raznolika: od apartmana, vila, pansiona. Mještani se tradicionalno bave ribolovom i maslinarstvom, a sve više se okreću turizmu i nude privatni smještaj u svojim obiteljskim kućama kao apartmane i sobe.
Pirovac se prvi put spominje 1298. god. kao Zloselo. U središtu je djelomično očuvan obrambeni zid iz XVI st. i župna crkva Sv. Jurja iz 1506. god. Na obližnjem otočiću Sv. Stjepan (Sustipanac) je nalazište iz rimskog doba, to su ostaci franjevačkog samostana. Pirovac je malo, turizmu...

 

Pirovac - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda