...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Sjeverna Dalmacija

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Sjeverna Dalmacija, Aktivni turizam Sjeverna Dalmacija, Kulturni turizam Sjeverna Dalmacija kao i za Gastronomija Sjeverna Dalmacija, Noćni život Sjeverna Dalmacija, Transferi Sjeverna Dalmacija.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Sjeverna Dalmacija

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Sjeverna Dalmacija ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Sjeverna Dalmacija proteže se od otoka Paga na sjeveru do grada Primoštena na jugu. Primorje je odijeljeno od zaleđa visokom planinom Velebit, a zatim se nastavlja krševita zaravan Bukovice te valovita i niska ravnica Ravni Kotari. Područje Sjeverne Dalmacije je od davnine naseljeno, što dokazuju mnoga antička naselja, rimski povijesni spomenici i očuvana središta srenjovjekovnih mjesta.
Apartmani, sobe, pansioni - bed and breakfast, kuće za odmor, i privatni smještaj obuhvaćaju najveći dio smještajnih kapaciteta u Sjevernoj Dalmaciji. Zbog velikog razvoja turizma, velika je ponuda ostalih turističkih sadržaja: restorani, konobe, caffe barovi, hoteli i kampovi.
Sjevernodalmatinski otoci se uvršćuju u najrazvedenije i najbrojnije otoke u Hrvatskoj. Djele se na Zadarsku i Šibensku otočnu skupinu. U tom području ima oko 500 otoka i otočića, a poznatiji otoci u Sjevernoj Dalmaciji su otok Pag, otok Ugljan, Silba, otok Vir, otok Murter, otok Pašman, otok Krapanj, , otok Zlarin, Molat, te otočna skupina Nacionalni park Kornati i Park prirode Telašćica na Dugom otoku. Na...

 

Sjeverna Dalmacija - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda