...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Središnja Hrvatska

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Središnja Hrvatska, Aktivni turizam Središnja Hrvatska, Kulturni turizam Središnja Hrvatska kao i za Gastronomija Središnja Hrvatska, Noćni život Središnja Hrvatska, Transferi Središnja Hrvatska.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Središnja Hrvatska

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Središnja Hrvatska ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Središnja Hrvatska obuhvaća kontinentalni dio Hrvatske, a proteže se od granice na jugu sa Bosnom i Hercegovinom, preko Daruvara i na sjeveru graniči sa Slovenijom i Mađarskom. Zauzima nešto više od trećine teritorija Hrvatske s približno polovicom ukupnog stanovništva. To je u cjelini gusto naseljen, urbaniziran i gospodarski razvijen prostor, ali se unutar njega mogu razlikovati geografski potpuno različita područja, kojima je zajedničko samo to što gravitiraju središtu Zagrebu.
Središnja Hrvatska dijeli se na Zagreb i okolicu, Međimurje, Zagorje i Podravinu. Veća mjesta u Središnjoj Hrvatskoj su Zagreb, Varaždin, Čakovec, Koprivnica, Bjelovar, Karlovac, Sisak, Križevci, Velika Gorica, Petrinja, Samobor, Zaprešić, Krapina, Ivanec.
Središnja Hrvatska u svojoj turističkoj ponudi ističe lovni turizam, poslovni turizam, kongresni turizam te seoski turizam. Seoski turizam je posebno razvijen na sjeveru kontinentalne Hrvatske, a u svoju ponudu uključuju potpunu uslugu: od smještaja - apartmani, pansioni, sobe te domaću gastronomsku ponudu, škole jahanja, vinski podrumi. Lovni turizam se razvio paralelno uz seoski turizam, te su...

 

Središnja Hrvatska - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda