...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Makarska rivijera

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Makarska rivijera, Aktivni turizam Makarska rivijera, Kulturni turizam Makarska rivijera kao i za Gastronomija Makarska rivijera, Noćni život Makarska rivijera, Transferi Makarska rivijera.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Makarska rivijera

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Makarska rivijera ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Makarska, antički Makar, prekrasno je mjesto ispod Parka prirode Biokova, prekrasne planine, omiljenog izletišta planinara i avanturista. Biokovo je 1981. god proglašen parkom prirode, a ujedinjuje tri različite vrste krajolika: u podnožju su plodne zaravni iznad kojih je područje surih kraških stijena, a nad njima je visoravan prošarana ponikvama koje su među najdubljima u Hrvatskoj. Park prirode Biokovo je prepun u svijetu jedinstvena ljekovitog i aromatičnog bilja, a svake godine privlači tisuće planinara i izletnika. Planinari, letači, skakači našli su na Biokovu svoj raj i izvan ljetne sezone.
Makarska je luka i turističko središte Makarske rivijere. Makarska leži u prostranoj uvali koju s istoka zatvra rt Osejava, a sa sjeverozapada poluotok Sv. Petar. Stanovici se bave uzgojem vinove loze, maslina i smokva, a bave se i turizmom i ribarstvom.
Makarska se razvila uz obalu, a sastoji se od stare jezgre mediteranskog tipa i novijeg djela sa hotelima, restoranima, autkampom, apartmanima i vilama. Park i borova šuma obrubljuju 1500m...

 

Makarska rivijera - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda