Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Gorski kotar i Lika

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Gorski kotar i Lika, Aktivni turizam Gorski kotar i Lika, Kulturni turizam Gorski kotar i Lika kao i za Gastronomija Gorski kotar i Lika, Noćni život Gorski kotar i Lika, Transferi Gorski kotar i Lika.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Gorski kotar i Lika

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Gorski kotar i Lika ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Gorski kotar je velika gorska, krška regija između Kvarnerskog primorja i doline rijeke Kupe koja teče granicom Slovenije i Hrvatske. Na tom području su rasprostranjena tri gorska niza: sjeverni niz sa planinama Obruč, Snježnik i Risnjak, te primorski niz sa planinama Tuhobić, Medviđak, Kobiljak, i južni gorski niz sa Velikom Kapelom i planinama Burni Bitoraj, Viševnica, Bjelolasica, Bijele i Samarske stijene i Klek. Među tim planinama smjestila su se polja i veča naselja: Ravna gora, Vrbovsko, Ogulin, Delnice, Brod na Kupi, Mrkopalj, Brod Moravice, Fužine, Čabar, Begovo razdolje, Lokve i dr. Klima u Gorskom kotru je kontinentalna sa kratkim, svježim ljetima i dugim, oštrim zimama sa obiljem snijega.
Velika Kapela je široko gorsko područje koji povezuje Gorski Kotar sa susjednim Velebitom. Park prirode Bijele i Samarske stijene smještene su u velikom prostranstvu Velike Kapele i zbog teške prohodnosti sva je priroda očuvana. Na Bjelolasici je najviši vrh u Gorskom kotru - Kula (1534 m). Bjelolasica je duga 5-6 km...

 

Gorski kotar i Lika - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda