Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Srednja Dalmacija

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Srednja Dalmacija, Aktivni turizam Srednja Dalmacija, Kulturni turizam Srednja Dalmacija kao i za Gastronomija Srednja Dalmacija, Noćni život Srednja Dalmacija, Transferi Srednja Dalmacija.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Srednja Dalmacija

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Srednja Dalmacija ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Srednjoj Dalmaciji pripada obalni dio između rijeke Krke na sjeverozapadu i Makarske Rivijere. Osnovna karakteristika Srednje Dalmacije je krš koji prevladava bez tekućih voda: iznimka je jedino rijeka Cetina, koja se probija kroz kanjon do Omiša na moru. Klima je sredozemna sa suhim i vrućim ljetima, te blagim i kišnim zimama. Srednja Dalmacija je turistički vrlo razvijena regija s bogatstvom sadržaja za odmor, rekreaciju i zabavu. Smještaj u Dalmaciji je raznolik i nudi bogatu ponudu od privatnog smještaja, apartmana, soba, hotela, kampova. Kao i druge regije u Hrvatskoj, tako i gastronomska ponuda Srednje Dalmacije ima svoje osobitosti u kojoj prevladavaju morski plodovi, a jela od mesa, spravljena su ponešto drugačije od unutrašnjosti zbog specifičnosti podneblja i bogatstva dodataka. Sve te delicije isprobati ćete u brojnim restoranima i konobama Dalmacije.
Od Primoštena prema jugozapadu, Dalmacija mijenja značajke krajolika. Otoci su veći, među sobom su više udaljeni i bogatiji su vegetacijom. Zbog širokih kanala između otoka, vjetar Maestral je jači, pa...

 

Srednja Dalmacija - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda