...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Slavonija i Baranja

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Slavonija i Baranja, Aktivni turizam Slavonija i Baranja, Kulturni turizam Slavonija i Baranja kao i za Gastronomija Slavonija i Baranja, Noćni život Slavonija i Baranja, Transferi Slavonija i Baranja.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Slavonija i Baranja

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Slavonija i Baranja ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Slavonija i Baranja je regija na sjeveroistoku Hrvatske koja je okružena sa tri države: Mađarskom, Jugoslavijom, Bosnom i Hercegovinom. To je pretežno nizinski prostor s razvijenom agrarnom proizvodnjom na najvrednijim poljoprivrednim površinama u Hrvatskoj. Također, zahvaljujući brojnim riječicama i potocima, očuvanim šumama, sačuvan je tradicionalni lovni i ribolovni turizam, te seoski turizam. Slavonija i Baranja su idealne destinacije za turiste koji žele provesti odmor u miru i tišini, daleko od gradskih gužvi.
Slavoniju okružuju tri rijeke: Sava, Drava i Dunav tvoreći prostor iznimne ljepote sa bogatim šumama, pašnjacima i brežuljcima. U Slavoniji su brojni dvorci i ljetnikovci koji su nekad pripadali bogatim obiteljima, te daju posebnu draž ovom dijelu Hrvatske. Najveći grad u Slavoniji je Osijek, smješten na rijeci Dravi, predstavlja zanimljivu turističku destinaciju sa brojnim parkovima, kulturnim spomenicima i brojnim zabavnim sadržajima.
Baranja je prirodno najbolje izdvojena cjelina. Prostire se između Drave, Dunava i granice sa Mađarskom. Na mjestu gdje se spajaju rijeke Dunav i Drava, Drava, priroda...

 

Slavonija i Baranja - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda