...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Pula

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Pula, Aktivni turizam Pula, Kulturni turizam Pula kao i za Gastronomija Pula, Noćni život Pula, Transferi Pula.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Pula

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Pula ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Pula je jedan od najstarijih gradova istočne jadranske obale, grad koji postoji 3 milenija. Smjestila se na osam brežuljaka i šetnja zamršenim ulicama i gledanje pročelja kuća živopisnih boja, pravi je užitak. Pula, grad i luka na najjužnijem dijelu Istre smještena je u unutrašnjem dijelu zaljeva koji je otocima Sveta Katarina, Sveti Andrija i Uljanik podijeljen na tri lučka bazena.
Po veličini izgrađenih obala i po opremljenosti Pula je najznačajnija i najveća luka u Istri, a dobro zaštićeni Pulski zaljev ubraja je među najbolje prirodne luke na Jadranu. U gradu Puli postoje dvije marine te se sve više razvija i nautički turizam. Pula se naziva gradom kulture, koncerata i filma. Velika događanja u Pulskoj Areni obilježavaju svako ljeto i garantiraju dobar odmor pun zanimljivih događanja. Razni koncerti, opere i nezobilazni filmski festival ožive pulsku Arenu svake godine iznova.
Rimske starine Pule impresionirale su mnoge putopisce i umjetnike, što potvrđuje i spominjanje u Danteovoj Božanstvenoj komediji. Pulski amfiteatar pripada...

 

Pula - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda