...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Skijalište Cortina dAmpezzo

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Skijalište Cortina dAmpezzo, Aktivni turizam Skijalište Cortina dAmpezzo, Kulturni turizam Skijalište Cortina dAmpezzo kao i za Gastronomija Skijalište Cortina dAmpezzo, Noćni život Skijalište Cortina dAmpezzo, Transferi Skijalište Cortina dAmpezzo.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Skijalište Cortina dAmpezzo

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Skijalište Cortina dAmpezzo ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Cortina d'Ampezzo jedno je od najpoznatijh skijališta u dolomitskim Alpama često je odredište poznatih osoba te zbog toga i odise kozmopolitskim ozracjem. Slavu je steklo održavanjem Zimskih olimpijskih igara 1956. godine te mnogobrojnim filmovima koji su tamo snimani kao sto su: Pink Panther s Davidom Nivenom i Peterom Sellersom, Samo za tvoje oči s Rogerom Mooreom, VonRyan Express s Frankom Sinatrom, Cliffhanger sa Sylvesterom Stalloneom.

Ovo srediste istoimenog skijalista smjesteno je u dolini koja se nalazi izmedju tri brda u srcu dolomitskih Alpa te zbog samog polozaja pocetkom 20. Stoljeca nazivaju je ''kraljicom Dolomita''.

Cortina je poznata kao najmondenije skijalište u Italiji koje ima 1000 godina dugu povijest gdje  ćete moći odsjesti u apartmanskim kućama u omanjim gradićima pored skijališta te isto tako u hotelima s manjom ili vrhunskom kvalitetom.
Cortina d'Ampezzo nalazi se na 1220 metra nadmorske visine, odakle kreću žičare koje vas vode na skijalište, dok se najviši vrh nalazi na 2932 metra nadmorske...

 

Skijalište Cortina dAmpezzo - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda