...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Skijalište Sappada

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Skijalište Sappada, Aktivni turizam Skijalište Sappada, Kulturni turizam Skijalište Sappada kao i za Gastronomija Skijalište Sappada, Noćni život Skijalište Sappada, Transferi Skijalište Sappada.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Skijalište Sappada

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Skijalište Sappada ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

 

U srcu Dolomita, UNESCO-ve Svjetske baštine, možete naći malo čarobno kraljevstvo planine Sappada. Sappada je karakteristično planinsko selo usred prekrasnih planinskih lanca.

Sappada općina u provinciji Belluno u talijanskoj regiji Veneto, koji se nalazi oko 130 km sjeverno od Venecije, a oko 60 km sjeveroistočno od Belluno. Na dan 31. prosinca 2004.godine, je imao populaciju od 1339 i područje 62,6 km ². Planine, rijeke...tu možete naučiti nešto o našoj povijesti, arhitekture, jezika i kulture, dođite i okusite našu hranu i pića.

Sappada granicama sljedećih općina: Forni Avoltri, Prato Carnico, Santo Stefano di Cadore, Vigo di Cadore.

 

 

Skijalište Sappada - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda