...
 
 

Stomatologija Hrvatska

 

Stomatologija se u zdravstvenom turizmu vrlo brzo razvijala, pa sada imamo specijalizirane i moderne klinike koje nude kompletnu dentalnu uslugu, visoko kvalificiranih stomatoloških specijalista. Stomatološka obrada počinje od dijagnostike koju imaju današnje privatne klinike, a moguće je obaviti sve vrste dentalnih zahvata, pa i kirurške, sve do privremenih i definitivnih protetskih nadomjestaka. Privatne klinike postepeno su se razvile u prave centre koji pružaju potpunu uslugu stomatološke obrade, a u ponudi imaju implantologiju, oralnu kirurgiju, paradontologiju, fiksnu i mobilnu protetiku, ortodonciju, dječju i preventivnu dentalnu medicinu, terapiju laserom, terapiju ozonom, estetsku stomatologiju, oblikovanje usana, uklanjanje bora, sve do konzervativne stomatologije, s najsuvremenijim aparatima, vlastitim laboratorijima, najmodernijim tehnikama rada i kvalitetnim materijalima.  Kroz zdravstveni turizam, stomatologija se razvila u vrlo traženu granu medicine, koja je ekonomski isplativa.

Hrvatska je jedinstvena, ne samo zbog svog kristalno čistog i plavog mora, nego i zbog tisućgodišnjeg niza kultura koje su se smjenjivale i katkad stapale na ovim prostorima. Od razvedene obale sa otocima do unutrašnjosti Hrvatske sa nizinama, livadama do planina ispresijecanih rijekama i jezerima, u Hrvatskoj svatko može pronaći svoje mjesto za odmor. Hrvatska ima turističku tradiciju dugu gotovo stoljeće i pol. Posljedljih 10 godina ulaganja u jadransku obalu i njezino uljepšavanje stvorila su povlašteno odredište za jedriličare u čarobnom okružju. Hrvatska se regionalno dijeli na: Centralna Hrvatska, Slavonija i Baranja, Istra, Kvarner, Gorski kotar i Lika, Sjeverna Dalmacija, Srednja Dalmacija i Južna Dalmacija. Svaka regija ima svoje posebnosti i izdavaja se među ostalima.
U Centralnoj Hrvatskoj veliki utjecaj na arhitekturu imalo je razdoblje baroka tako da se stari, ladanjski dvorci ističu u prostranim ravnicama. U mnogim agroturizmima iskušat ćete tradicionalnu kuhinju, a također pronaći i ugodan kako privatni smještaj tako i hotelski smještaj. U Centralnoj Hrvatskoj svakako treba istaknuti Zagreb, glavni grad Hrvatske. Okolno područje je puno sela okruženih vinogradima i oranicama kao i povijesnih dvoraca nekadašnjeg...

 

Stomatologija Hrvatska Ponuda