...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Toplice Sveti Martin

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Toplice Sveti Martin, Aktivni turizam Toplice Sveti Martin, Kulturni turizam Toplice Sveti Martin kao i za Gastronomija Toplice Sveti Martin, Noćni život Toplice Sveti Martin, Transferi Toplice Sveti Martin.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Toplice Sveti Martin

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Toplice Sveti Martin ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

U blizini mjesta Sveti Martin na Muri, u kotlini smještenoj na sjevernim obroncima međimurskih brežuljaka, na samo 15 minuta vožnje od grada Čakovca i nešto više od sat vremena iz Zagreba nalaze se toplice Sveti Martin.

Već su davne 1911. godine, pri naftnim bušenjima, otkriveni izvori termalne ljekovite vode. Stanovnici tog područja ubrzo su prepoznali prednosti ljekovite vode i godine 1936. gradi se prvi drveni bazen i jedan natkriveni bazen sa termalnom vodom te kade za namakanje. Temperatura vode je godinama stalna i pomiče se u granici od 33-34ºC. Zbog svojih ljekovitih svojstava preporučuje se kod degeneratvnih bolesti  zglobova i kralježnice, reumatskih bolesti, posljedica iščašenja, oštećenja mekih tkiva, prijeloma itd.

Toplice Sveti Martin najopremljenije su toplice u Republici Hrvatskoj i po svojoj ponudi konkuriraju i najboljim slovenskim toplicama. Tu kvalitetu prepoznala je i Hrvatska gospodarska komora koja joj je 2006. g. dodijelila prvu nagradu u kategoriji termalno-mineralnih lječilišta.

Na cca. 1700 m² vodenih površina nalazi se raskošan izbor rekreativno-zabavnih sadržaja...

 

Toplice Sveti Martin - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda