...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Trpanj

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Trpanj, Aktivni turizam Trpanj, Kulturni turizam Trpanj kao i za Gastronomija Trpanj, Noćni život Trpanj, Transferi Trpanj.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Trpanj

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Trpanj ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na sjeveroistočnoj obali Pelješca smjestilo se slikovito malo mjesto Trpanj. Predivne kamenite i šljunčane plaže, bistro more, tipična autentična atmosfera ribarskog gradića, sjena, šum i miris borova, gostoljubivost mještana jamče miran relaksirajući obiteljski odmor. Treba posebno naglasiti nekoliko kilometara dugu šetnicu nazvanu "oko mora"  koja se pruža pored mora uz borovu šumu.Bogatu povijesnu baštinu može se primijetiti gotovo na svakom koraku u uskim kaletama starog Trpnja te u okolnim uzvisinama među ostacima rimskih vila, srednjovjekovne utvrde na brdu iznad luke ili u brojnim crkvicama u okolici.

U Trpanj dolaze mnoge sportske momčadi na kondicijske pripreme. Izrazito pogodna klima,  te dobar trening koji omogućavaju nogometno igralište i skalinada Sv. Roka sa vise od 100 stepenica idealni su za fizičke pripreme sportaša. Za ljubitelje ronjenja u Trpnju se nalazi i škola ronjenja.

Od jednodnevnih izleta preporuča se posjet Korčuli i Dubrovniku, a možete posjetiti Split ili Međugorje.Trpanj je idealno mjesto za odmor za one ljude koje muči reuma ili slična oboljenja. Naime...

 

Trpanj - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda