...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Umag

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Umag, Aktivni turizam Umag, Kulturni turizam Umag kao i za Gastronomija Umag, Noćni život Umag, Transferi Umag.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Umag

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Umag ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Umag, središnja turistička točka i luka na sjeverozapade Istre, te ga se zato i naziva "Vratima Jadrana". Satoji se od stare jezgre na poluotočiću i novijeg dijela na kopnu. Izrastao na temeljima rimskih ostataka, iz tih vremena baštini uske uličice koje daju poseban prisan ugođaj. Zanimljiva je i umaška srednjovjekovna urbana struktura koja se ljeti stapa sa živošču i toplinom mediteranskog ugođaja. Brojni hoteli, kampovi, apartmani uklopili su se u prirodi okoliš grada Umaga. Umaški simbol je lav, a turistički - teniski reket. O razvoju Umaga najbolje svjedoći svjetski poznat ATP tour, teniski turnir koji se upravo u Umagu održava svake godine. Umag je sa 64 teniska igrališta jedan od najvećih teniskih centara na Jadranu.
U turističkom je smislu ne manje atraktivno i zaleđe Umaga, za mnoge još neotkriven prostor smješten između dvaju istarskih rijeka, Dragonje i Mirne, zaokružen savudrijsko-umaškom i novigradskom rivijerom. Suncem okupane plaže i luksuzni hoteli samo su dio turističke ponude Umaga. Zaljevi i lučice, hoteli...

 

Umag - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda