...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Zapadna Makedonija

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Zapadna Makedonija, Aktivni turizam Zapadna Makedonija, Kulturni turizam Zapadna Makedonija kao i za Gastronomija Zapadna Makedonija, Noćni život Zapadna Makedonija, Transferi Zapadna Makedonija.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Zapadna Makedonija

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Zapadna Makedonija ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Zapadna Makedonija je specifična po tome sto su se u ovoj regiji nagomilale najveći planinski masivi; Shar planina, Bistra. Također, na tim planinama smjestili su se neki od najpoznatijih zimskim sportskih centra Mavrovo, Shapka..
Krajem zime, na udar dolaze ljetna odredišta kao što su Ohrid i Ohridsko jezero, Struga i Prespa, koji su u ljetnim mjesecima preplavljeni turistima iz cijeloga svijeta..
Na ovim prostorima već stoljećima žive u slozi Makedonci, Albanci, Turci i dr. nacionalnosti, te zbog mješanja više religija i kultura, zapadna Makedonija, može se podićiti bogatstvom povijesne i kulturne baštine. Mnogi hoteli, pansioni i smještaj u privatnim kućama ponudit će svakom gostu ugodan odmor.

 

Zapadna Makedonija - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda