...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Agroturizam u Istri

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Agroturizam u Istri, Aktivni turizam Agroturizam u Istri, Kulturni turizam Agroturizam u Istri kao i za Gastronomija Agroturizam u Istri, Noćni život Agroturizam u Istri, Transferi Agroturizam u Istri.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Agroturizam u Istri

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Agroturizam u Istri ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Agroturizam u Istri je specifičan oblik turizma gdje glavni motiv putovanja predstavlja - povratak čovjeka prirodi.

Povijest agroturizma seže daleko u prošlost kada su samo imućni ljudi u gradovima mogli sebi priuštiti godišnji odmor, pa je većinom odredište bilo selo gdje se nalazila obitelj i rodbina. Danas je seoski turizam postao moderna pojava, no iako je gospodarska grana agroturizma još uvijek u usponu privlači sve više i više turista diljem Hrvatske i svijeta.

Agroturizam predstavlja prvenstveno odmor u tišini i zelenilu te uživanje u domaćim gastronomskim specijalitetima.

Većinu smještaja za ljubitelje takve vrste turizma pronaći ćete u okruženju malih obiteljskih hotela, te privatnih apartmana i soba okružena prekrasnim imanjima koji se većinom nalaze u unutrašnjosti Istre - tzv. Zelena Istra. Najviše smještaja takve vrste turizma možete pronaći u slijedećem gradovima: Pazinu, Žminju i Motovunu te još mnogim drugim manjim gradićima u centru Istre.

Pazin je grad koji se nalazi u srcu Istre te predstavlja središte agroturizma. Tu možete pronaći...

 

Agroturizam u Istri - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda