...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Banjol

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Banjol, Aktivni turizam Banjol, Kulturni turizam Banjol kao i za Gastronomija Banjol, Noćni život Banjol, Transferi Banjol.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Banjol

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Banjol ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Banjol se nalazi na pola puta između grada Raba i Barbata. Banjol je glavnom cestom odvojeno na dva dijela, jedan dio raštrkan je po brdima iznad glavne ceste dok se drugi smjestio podno ceste u trima uvalama - popularnim Padovama. Padove su privlačne zaštićene uvalekoje su tijekom dana utočište mnogim kupačima, a u večernjim satima one postaju imaginarne luke za mnoštvo ribarskih brodica koje se vraćaju s ribolova. U prvoj Padovi nalazi se istoimeni hotel dok se u trećoj Padovi, od prve udaljena tek 2 kilometra smjestio autokamp s bogatom sportskom ponudom.

Privlačnost grada Banjola čine mala pristaništa uz obalu, kuće uz samu plažu, šetalište uz more te pogled na stari grad.

Banjol svojim gostima nudi smještaj u apartmanima, sobama, stanovima i raskošnim Vilama u uvali II. Padove.

Gurmanska ponuda u restoranima varira od one klasične  do one  spagetteria - pizzeria i tzv. slow-food restoranima.

Blizina grada Raba, predivne uvale, šetnjica uz more i gurmanska ponuda Banjola razlog su zbog...

 

Banjol - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda