...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Brna

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Brna, Aktivni turizam Brna, Kulturni turizam Brna kao i za Gastronomija Brna, Noćni život Brna, Transferi Brna.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Brna

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Brna ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na južnoj obali otoka Korčule, u istoimenoj uvali obasjanoj mediteranskim suncem i bogatom mediteranskom vegetacijom smjestilo se naselje Brna.
U povijesti poznata kao luka za izvoz vina iz mjesta Smokvice te kao radionica brodova Brna se razvila u malo, ali prelijepo turističko mjesto. Pogodan geografski položaj pogodovao je razvoj ovog mjesta koje se iz tipičnog mediteranskog ribarskog gradića razvilo u jedno od glavnih turističkih gradića na otoku.
Tako je davne 1971. sagrađen prvi hotel u mjestu koji je renoviran 2005. g. , Hotel Feral. Uz hotelski smještaj, nudi se i smještaj u brojnim vilama i kućama sa apartmanima u privatnom vlasništvu. U uvali Istruga nalazi se športsko rekreativni centar u kojem se možete okušati u tenisu , boćama, stolnom tenisu te odbojci na pijesku. Uvala Istruga je također poznata po ljekovitom mulju koji se proteže u šestematrskim naslagama, visokog standarda i izuzetne kvalitete a okolna vegetacija, među kojima se ističe mirta, povoljno djeluje na oboljele od astme...

 

Brna - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda