...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Drašnice

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Drašnice, Aktivni turizam Drašnice, Kulturni turizam Drašnice kao i za Gastronomija Drašnice, Noćni život Drašnice, Transferi Drašnice.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Drašnice

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Drašnice ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Drašnice su slikovito malo mjesto koje se nalazi na Makarskoj rivijeri, samo 10 km udaljeno od Makarske. Posebnu čar mjestu daje gotička crkva Sv. Stjepana sa rimskim natpisom iz 2 st. Drašnice imaju više starijih crkvica koje svjedoče o povijesti samog mjesta: crkva Sv. Jurja iz 15. stoljeća pri moru sa mnoštvom kamenih spomenika. Crkva Sv. Roka izgrađena 1914., crkva Sv. Kate, a iznad  nje crkva Sv. Nikole iz 18. stoljeća. U središtu starog gornjeg sela 1891. izgrađena je crkva sv. Jurja, koja je znatno oštećena u potresu 1962.

U blizini duge plaže nalazi se izvor vode 'Izbitac'. Zaštićene liticama Biokova, okružene borovim šumama i bogate predivnim šljunčanim plažama Drašnice su idealno mjesto za miran odmor s obitelji, te uživanju u suncu i moru. Dobra ugostiteljska ponuda i razvijeni zabavni program upotpunjuje turistički doživljaj mjesta.  Glavni „mul'  dug 25m m štiti usidrene jahte i brodove u maloj lučici a kamena arhitektura dalmatinskih kućica i konoba pružaju jedinstven ugođaj nekih...

 

Drašnice - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda