...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Fužine

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Fužine, Aktivni turizam Fužine, Kulturni turizam Fužine kao i za Gastronomija Fužine, Noćni život Fužine, Transferi Fužine.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Fužine

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Fužine ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Fužine su smještene 730 metara nad morem, u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara. Fužine se poznata turistička destinacija u Gorskom kotaru, gradić smješten uz umjetna jezera Bajer i Lepovica. Fužne su još prije Prvog svjetskog rata bile važno turističko odredište Riječana, a današnja turistička ponuda obogaćena je raznolikom ponudom: restorani i konobe, smještaj u pansionima ili apartmanima. Tijekom godina, gastronomska ponuda Gorskog kotara postajala je sve raznovrsnija te poprimila i obilježja nekih drugih kuhinja te stvorila jedinstvenu ponudu, koja će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Uz zimski turizam, razvija se ribolov i lov zbog prekrasne i netaknute prirode, tako da su Fužine postale omiljeno odredište i izvan zimskih mjeseci.
Crkva Sv. Antuna Padovanskog podignuta je na mjestu nekadašnje male crkvice. Građena je od 1808. do 1833. godine i najveći je sakralni objekt u Gorskom kotaru. Posvećena je svetom Antunu Padovanskom, zaštitniku Fužina. Svetište Majke Božje Snježne u Liču, datira iz 1733. godine, kada je prema predaji, stanovnike Liča koji su...

 

Fužine - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda