...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Kali

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Kali, Aktivni turizam Kali, Kulturni turizam Kali kao i za Gastronomija Kali, Noćni život Kali, Transferi Kali.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Kali

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Kali ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Kali je najveće mjesto na otoku Ugljanu koji se nalazi u zadarskom arhipelagu. Prvi put se spominje u jednom dokumentu još davne 1299. godine. Kali je mjesto najpoznatijih ribara na Jadranu. U mjestu se nalaze dvije male lučice pune ribarskih brodova. Starogradsku jezgru karakteriziraju uske uličice i kamene kuće u dalmatinskom stilu. Na vrhu starogradske jezgre nalazi se crkva Sv. Lovre koji je ujedno i zaštitnik mjesta.

Kali je povezan sa Zadrom sa stalnom trajektnom vezom.

Osim što se bave ribarstvom Kaljani su sve više orijentirani prema turizmu te sve više kuća sadrži apartmane i sobe za goste tijekom ljetne sezone.

 

Kali - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda