...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Komiža

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Komiža, Aktivni turizam Komiža, Kulturni turizam Komiža kao i za Gastronomija Komiža, Noćni život Komiža, Transferi Komiža.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Komiža

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Komiža ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Komiža je grad koji se nalazi na zapadnoj strani otoka Visa. Naselje je osnovano još za vrijeme Mletaka. Što se tiče povezanosti sa kopnom ima direktnu trajektnu vezu sa Splitom i to preko grada Visa. Komižani su poznati po svojoj ribarskoj tradiciji. Nekad je Komiža imala čak 7 tvornica za preradu ribe, no poslije Drugog svjetskog rata tvornice su u potpunosti uništene.

Što se tiče smještaja za inozemne i domaće goste u ponudi se nalaze hotel i privatni apartmani dostupni u bilo koje doba godine.

 

Komiža - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda