...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Vis

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Vis, Aktivni turizam Vis, Kulturni turizam Vis kao i za Gastronomija Vis, Noćni život Vis, Transferi Vis.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Vis

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Vis ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Grad Vis se nalazi na istoimenom otoku u velikom i prirodnom zaštićenom zaljevu. Prvo naselje na mjestu današnjeg Visa, pod imenom Issa, osnovali su grčki kolonisti sa Sicilije. Današnji Vis je naseljen i izgrađen nakon 15. stoljeća, ali je do početka 19. stoljeća bio malo naselje.

Stanovništvo radi isključivo u turizmu i uslužnim djelatnostima.

Vis je poznat i po tome što se u njemu nalazi i jedini rasadnik palmi na istočnoj obali Jadrana.

Grad Vis je jako poznato turističko mjesto koje privlači turiste diljem svijeta. Smještaj za goste im je zaista šarolik, ima puno hotela, privatnih smještaja i kuća za odmor.

Vis je grad i otok na koji ćete se zasigurno zbog raznolike turističke ponude i zbog ljubaznosti domaćina sigurno vraćati.

...
 

Vis - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda