...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Krk

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Krk, Aktivni turizam Krk, Kulturni turizam Krk kao i za Gastronomija Krk, Noćni život Krk, Transferi Krk.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Krk

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Krk ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na jugozapadnoj obali otoka Krka smjestio se istoimeni grad - Krk. Svojom pozicijom grad je idealna polazna točka za obilazak cijelog otoka. Najveće je administrativno, političko, ekonomsko i kulturno središte otoka.

Starogradska jezgra prepuna je povijesnih spomenika koji potječu iz rimskog i srednjovjekovnog razdoblja te raznih muzeja smještenih  u uskim ulicama i među izlizanim kamenim pločama okolnih kuća. Frankopanski kaštel iz XV.  stoljeća u centru grada, gdje se u ljetnim mjesecima organiziraju raznovrsne kulturne manifestacije, te krčka katedrala XIII st. znamenitiji su povijesni spomenici koje vrijedi obići. Uz kulturne manifestacije u kaštelu nudi se i raznovrsni zabavni program  na gradskim trgovima na kojima možete nabasati na glazbeno-scenske priredbe ili na jednu od mnogobrojnih ribarskih fešti.  Krčani dan grada slave  od 08.08. do 10.08. Dan grada ima stoljetnu tradiciju, a tada se glavni gradski trg pretvara u veliku tržnicu na koju svoja dobra dolaze prodavati prodavači sa svih mjesta na otoku. U ponudi su najčešće domaći proizvodi i delicije kao što...

 

Krk - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda