...
 
 

Kulturni turizam Luksuzne kvarnerske vile i apartmani

Kulturni turizam definiran je kao putovanje osobe van mjesta stanovanja s ciljem potrage za novim iskustvima i doživljajima kojim zadovoljavaju svoje kulturne potrebe. Kulturni turizam tako obuhvaća posjete kulturnim i povijesnim znamenitostima iz daleke i bliže povijesti turističkog odredišta, muzejima i galerijama, crkvama, glazbeno scenskim događajima i predstavama, glazbenim festivalima, a u novije vrijeme i posjete koncertima pop kulture. Tako se smatra da je kulturni turizam motiviran upoznavanjem kulturne baštine, umjetnosti i kulture života i rada naroda na posjećivanom turističkom području. Obilježja potražnje za ovaj vid kulture odlikuje činjenica da se radi o širokom spektru turista koji obuhvaćaju različite dobne skupine i obrazovanje, ali s naznakom da interes za kulturom raste s dobi. Kulturni turizam mlađa je grana turizma koja se pojavljuje iz potrebe sve obrazovanijih turista i njihove potrebe rada na sebi, učenja i potrebom za zabavom kroz upoznavanje prošlosti i tradicije, a motivirana je kreativnim kulturnim aktivnostima koja se odnose na aktivnosti koje su sačuvane iz prošlih vremena poput učenja tradicijskih vještina, kroz kulturno turistički proizvod s religijom, gastronomijom i književnim turizmom ili suvremenu umjetničku produkciju.

Za goste koji traže luksuzan smještaj nudimo ekskluzivan odmor u kvarnerskim vilama. Savršena lokacija, čisto more i prekrasan pogled samo je dio onoga što će Vam pružiti nezaboravan odmor u kvarnerskim vilama. U našoj ponudi možete pronaći luksuzne vile sa bazenom, vile uz more, kuće za odmor, te apartmane s bazenom.

Ukoliko želite opušteno provesti odmor u društvu sa Vašim prijateljima ili sa obitelji, kvarneske vile su idealan odabir. Mir i tišina, privatnost, pažnja posvećena detaljima samo su dio ponude koju možete otkriti Vašom posjetom.

Idealan položaj za uživanje u predivnom pogledu na cijeli Kvarnerski zaljev. Posebno relaksirajuće okruženje može se pretvoriti u zabavu i istraživanje povijesnih detalja kad krenete u razgledavanje Kvarnerske rivijere i otoka. Bistro, čisto i duboko plavo more, različite vrste plaža i uređen okoliš.

Brojne skrivene uvale omogućit će Vam mjesto za opuštanje. Spoj primorja, otoka i gorja, kulture i arhitekture, mediteranske i kontinentalne klime samo su neki od razloga zbog kojih Kvarner mora biti Vaša destinacija. Ostavite brige i otisnite se na jedan od Kvarnerskih otoka, uživajte u kristalnom moru, prekrasnim plažama i skrivenim uvalama...

 

Kulturni turizam Luksuzne kvarnerske vile i apartmani Ponuda