...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Lovran

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Lovran, Aktivni turizam Lovran, Kulturni turizam Lovran kao i za Gastronomija Lovran, Noćni život Lovran, Transferi Lovran.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Lovran

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Lovran ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Paralelno s Opatijom, turistički se razvija i susjedni Lovran, danas također značajan i zdravstveno-rehabilitacijski centar. Njegove klimatsko-lječilišne kvalitete bile su vrlo cijenjene i prije stotinjak godina, kada se Lovran, odmah nakon Opatije, počinje razvijati kao zimski turistički centar. Danas Lovran glasi kao poznato zdravstveno središte sa brojnim lječilištama i klinikama. Lovran ima oko desetak hotela, a autokampovi su u obližnjim Ičićima i Medveji. Stare preuređene vile, sigurno će Vam osigurani kvalitetan smještaj. Prepoznatljiva lovranska manifestacija je međunarodna regata u studenom. Na padinama Učke u okolici Lovrana rastu pitomi kesteni čiji su veliki i ukusni plodovi, poznati lovranski maruni, jedna od delicija jesenske gastro ponude Lovrana a i Istre. Najzanimljiviji dio Lovrana je starogradska jezgra koju su opasavale gradske zidine od kojih su danas ostale kule i stara vrata, sa župnom crkvom sv. Jurja. Lovran, bazira svoj razvoj na zdravstvenom turizmu.

...
 

Lovran - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda