...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Maslenica

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Maslenica, Aktivni turizam Maslenica, Kulturni turizam Maslenica kao i za Gastronomija Maslenica, Noćni život Maslenica, Transferi Maslenica.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Maslenica

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Maslenica ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Maslenica je još jedno od simpatičnih mjesta koje rese obalu općine Jasenice. Smještena je u zagrljaju Novigradskog mora, rijeke Zrmanje i planine Velebit, poziva na idiličan obiteljski odmor u prekrasnom prirodnom ambijentu. Zapadno od Maslenice vidi se impozantan Maslenički most koji povezuje kontinentalnu Hrvatsku s Dalmacijom.
Stoljetni maslinici, koje mještani do dana današnjeg uzgajaju uz samu obalu, zaslužni su za ime ovoga mjesta. Prirodne ljepote i kulture prošlog vremena mještana Maslenice i danas krase ovo mjesto te uz sav turistički sadržaj čine je još interesantnijim.
Smještaj se nudi uglavnom u apartmanima i sobama obiteljskih kuća, a kako bi boravak bio što ugodniji za to će se pobrinuti domaćini svojom ljubaznošću i gostoprimstvo.

U mjestu se nalaze i nekoliko restorana koje nude autohtone delicije ovoga kraja, night club za ljubitelje noćnog života i ostali ugostiteljski sadržaji. Posjetite Maslenicu i uživajte u tihom i mirnom obiteljskom odmoru.


 

...
 

Maslenica - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda