...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Metajna

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Metajna, Aktivni turizam Metajna, Kulturni turizam Metajna kao i za Gastronomija Metajna, Noćni život Metajna, Transferi Metajna.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Metajna

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Metajna ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

U središnjem dijelu otoka Paga, na istočnoj strani Paškog zaljeva u zaštićenoj uvali smjestilo se naselje Metajna.

Od grada Novalje Metajna je udaljena 12 km.

Ovo malo turističko mjesto svoje prve goste dočekalo je davne 1928. g. Nevjerojatna igra prirode na ovom je mjestu stvorila predivne pejzaže. Jugoistočno od mjesta prostire se jedno od najogoljelijih područja u Hrvatskoj, nepogodan za život ali bogat raznim ljekovitim travama, dok se prema sjeverozapadu pak vegetacija obogaćuje. Predivan pogled koji se pruža na skoro cijeli paški zaljev, pješčana plaža, okolni brežuljci s niskim mediteranskim raslinjem i mnoštvom vinograda slika je koju se ne zaboravlja tako lako.

Zanimljivo je da u mjestu postoji nepresušan izvor mineralne vode te područje s ljekovitim blatom na obližnjoj plaži a poznata su njihova ljekovita svojstva posebice za reumatske bolesti.

Domaćini će za Vas rado pripremiti svoje morske specijalitete te ponuditi vinom iz vlastitog podruma, svojim poznatim sirom , janjetinom i pršutom, dok će Vam...

 

Metajna - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda