...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ohrid

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Ohrid, Aktivni turizam Ohrid, Kulturni turizam Ohrid kao i za Gastronomija Ohrid, Noćni život Ohrid, Transferi Ohrid.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Ohrid

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Ohrid ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Prelijepo Ohridsko jezero, okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture i već je dugo ponos makedonskoga turizma. Svakim danom, Ohrid se sve više nameće kao turističko središte Makedonije. Ohrid se širi i već ima više od pedest tisuća stanovnika i razvija se u moderan turistički centar. Brojni hoteli smješteni su uz samu obalu Ohridskog jezerea i iz njihovih apartmana i soba pruža se predivan pogled na prirodu i Ohridsko jezero. Sve više, turistički razvoj Ohrida se okreće prema kongresnom turizmu.

 

Ohrid - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda