...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Osor

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Osor, Aktivni turizam Osor, Kulturni turizam Osor kao i za Gastronomija Osor, Noćni život Osor, Transferi Osor.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Osor

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Osor ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Osor je naselje koje spaja dva otoka- Cres i Lošinj. Otoci su spojeni pokretnim mostom.Osor je u prošlosti zauzimao značajno mjesto u povijesti Jadrana. Danas privlači brojne posjetitelje i nautičare. U ljetnim mjesecima se održava zanimljiv glazbeni festival Osorske glazbene večeri.

Osor sve više razvija u turističkom smislu te proširuje svoju ponudu smještaja. Ima oko stotinjak stanovnika, koji se pretežno bave ribarstvom, stočarstvom te turizmom.

Osor ima izvanredni položaj u središtu Kvarnera, vrijednu povijest i kulturnu baštinu što mu osigurava izvrstan turistički napredak.

 

Osor - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda