...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Podgorica

 

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Podgorica, Aktivni turizam Podgorica, Kulturni turizam Podgorica kao i za Gastronomija Podgorica, Noćni život Podgorica, Transferi Podgorica.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Podgorica

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Podgorica ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Podgorica je glavni i najveći grad u Crnoj Gori. Nalazi se između toplog primorja i crnogorskih planina i kanjona, na nadmorskoj visini od 44 metra. Blizina mora, s jedne, i planina, s druge strane, Podgorici i cijeloj Zetskoj kotlini daje izmijenjeno-sredozemnu klimu. Na obalama čak šest rijeka, Podgorica svakodnevno dobiva obilježja suvremenog europskog grada.
Podgorica je i mediteransko središte koje je svega stotinjak kilometara udaljeno od poznatih primorskih ljetovališta i veoma atraktivnih centara zimskog turizma na Bjelasici. Dakle, u samo dva sata vožnje skijanje na vodi se može zamijeniti spustom na snijegu! Nadomak grada je i Skadarsko jezero koje uz osunčanu zetsku dolinu čini pravi "rajski vrt". Gosti svoj smještaj mogu naći u brojnim hotelima u gradu i njegovoj blizini, a svoj boravak mogu upotupuniti specijalitetima podgoričkih restorana.. te prvoklasnim i veoma ljekovitim vinima, poput "vranca" i "prokordena", te čuvene rakije lozovače..

...
 

Podgorica - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda