...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Skijalište Mariborsko Pohorje

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Skijalište Mariborsko Pohorje, Aktivni turizam Skijalište Mariborsko Pohorje, Kulturni turizam Skijalište Mariborsko Pohorje kao i za Gastronomija Skijalište Mariborsko Pohorje, Noćni život Skijalište Mariborsko Pohorje, Transferi Skijalište Mariborsko Pohorje.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Skijalište Mariborsko Pohorje

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Skijalište Mariborsko Pohorje ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Na sjevero-istočnim padinama Pohorja, koje kao da dodiruju Maribor - drugi po veličini grad u Sloveniji, smjestilo se Mariborsko Pohorje - skijaški centar Slovenije s blagim planinama čiji je najviši vrh 1347m.
Mariborsko Pohorje je poznato po svojim bijelim, sjajnim padinama, brojnim skijaškim stazama i stazama za pješačenje s predivnim pogledom na Maribor i okolicu.
U rasponu od 336-1347m nadmorske visine i površini od 220 hektara nudi se ukupno 40km skijaških staza koje su prekrivene snijegom od sredine prosinca do polovice ožujka. Na raspolaganju je 21.5 km lakših staza, 16 km srednje-teških i 3.5 km težih staza te je uređeno i 36 km staze za skijaško trčanje i 6km za sanjkaše. Ovdje je smještena i najduža staza za noćno skijanje u Europi - 7km, a vodi s vrha Pohorja prema Mariborskoj dolini. U idealnim zimskim uvijetima i uz pomoć umjetnog zasnježivanja moguće je posnježavanje i onih staza koje sežu skroz do Mariborske doline. Za prijevoz skijaša do staza zaduženo je...

 

Skijalište Mariborsko Pohorje - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda