...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Skijalište Vlašić

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Skijalište Vlašić, Aktivni turizam Skijalište Vlašić, Kulturni turizam Skijalište Vlašić kao i za Gastronomija Skijalište Vlašić, Noćni život Skijalište Vlašić, Transferi Skijalište Vlašić.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Skijalište Vlašić

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Skijalište Vlašić ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

U srcu Bosne i Hercegovine, na pola puta između mora i velikih kontinetalnih gradova, pokraj rijeke Ugar nalazi se planinski masiv Vlašić koji poput ogromne tvrđave dominira nad okolicom. Njezin najviši vrh je Paljenik a nalazi se na 1943m/nv.
Činjenica da se snijeg na ovom području zadržava u prosjeku 5 mjeseci godišnje pogodovala je razvoju sportsko-rekreativnog centra Babanovac na nadmorskoj visini od 1260m. Skijaški centar raspolaže sa 14 km skijaških staza koje se dijele na dvije lakše i dvije srednje težine. Staze imaju izuzetno povoljan položaj jer su zaštićene od južnih vjetrova. Osim skijanja na Babanovcu postoji mogućnost prakticiranja snowboarda, noćnog skijanja, sanjkanja, nordijskog skijanja-staze ukupne dužine 15km, vožnje snježnim skuterima tzv. snow-safari. Tu je i 90 metarska skakaonica na kojoj se održavao “Pokal Vlašić-Europski Kup” natjecanje na internacionalnoj razini, koja trenutno nije u funkciji ali se radi na njezinom skorom osposobljavanju. Ski centar raspolaže sa 2 ski-lifta:  Markovac, Babanovac I i II i baby ski-lift.
Kao dodatnu zanimljivost za...

 

Skijalište Vlašić - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda