...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Skradin

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Skradin, Aktivni turizam Skradin, Kulturni turizam Skradin kao i za Gastronomija Skradin, Noćni život Skradin, Transferi Skradin.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Skradin

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Skradin ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Skradin je gradić na desnoj obali rijeke Krke, udaljen 16 km od Šibenika. Kupalište u Skradinu se nalazi na rijeci Krki i utoku Krke u more. Skradin sa poviješću duljom od 2200 godina nalazi se na mjestu gdje rijeka Krka i Jadransko more imaju skladan suživot, gdje se kontinentalna klima spušta najbliže moru, gdje se zbog mješanja slatke i slane vode izlovljaju ribe i školjake, a mještani se već dugo godina bave ribarstvom. Ponuda restorana i konoba u Skradinu je raznovrsna i svaki gost će pronaći svoj kutak za isprobati specijalitete dalmatinske kuhinje. Skradin je, zbog svoje blizine Nacionalnom parku rijeke Krke, postao polazna točka za izlete biciklom ili šetnju po netaknutoj prirodi i pogled na veličanstvene slapove Krke. Smještaj u Skradinu nudi različite mogućnosti: od soba, apartmana, vila i pansiona, te kampova i hotela.
U pretpovijesno doba tu je bilo ilirsko naselje koje se zvalo Scardona, a kasnije rimski municipij iz čijeg su razdoblja vidljivi ostaci vodovoda i...

 

Skradin - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda