...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Sveti Filip i Jakov

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Sveti Filip i Jakov, Aktivni turizam Sveti Filip i Jakov, Kulturni turizam Sveti Filip i Jakov kao i za Gastronomija Sveti Filip i Jakov, Noćni život Sveti Filip i Jakov, Transferi Sveti Filip i Jakov.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Sveti Filip i Jakov

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Sveti Filip i Jakov ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Sveti Filip i Jakov udaljen je od Biograda na moru 4 km. Malo mjesto i luka jedno je od najljepših u Pašmanskom zaljevu. Stanovnici Svetog Filipa i Jakova se ponajviše bave poljoprivredom, vinogradarstvom i turizmom. U naselju i okolici je više zasebnih kampova. Bogata mediteranska vegetacija, bistro more i uređene plaže čine Sv. Filip i Jakov priznatim i poznatim tursitičkim središtem. Netaknuta priroda i čisto more idealni su za odmor, sport i rekreaciju. Smještaj u Sv. Filipu i Jakovu pronaći ćete u jednom od apartmana, soba, pansiona ili kampa. Kampovi u Svetom Filipu i Jakovu zauzimaju važno mjesto u smještajnim kapacitetima i mnogi se zaljubljenici prirode vraćaju već godinama u nekom od brojnih kampova. Jedriličari će biti oduševljeni blizinom atraktivnog Nacionalnog parka Kornati, destinacije prema kojoj su organizirani mnogi izleti.
Slikovito primorsko mjesto razvilo se je oko srednjovjekovne crkve, posvećene apostolima Filipu i Jakovu. Nekada je Svet Filip i Jakov bio luka benediktinskog samostana u Rogovu. Imao je utvrđen opatijski...

 

Sveti Filip i Jakov - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda