...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Varaždin

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Varaždin, Aktivni turizam Varaždin, Kulturni turizam Varaždin kao i za Gastronomija Varaždin, Noćni život Varaždin, Transferi Varaždin.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Varaždin

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Varaždin ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Varaždin, grad sklada i prisnosti, privlačno je i gotovo nezaobilazno turističko odredište. Grad Varaždin je sve do danas sačuvao bitna obilježja grada glazbe, baroka i cvijeća.
Svatko će u Varaždinu osjetiti duh prohujalih stoljeća, gostoljubivost Varaždinaca i ljepotu života u ovom malom, ali toplom mjestu. Šetnja gradom i zelenilom šetališta V. Jagića uvijek stvara dobro raspoloženje, a brižno uređeno cvijeće na gradskim ulicama i trgovima pravi je dokaz zašto se Varaždin naziva gradom cvijeća. Toplu gradsku jezgru grada Varaždina stvaraju očuvane palače i stare gradske kuće. Brojne varaždinske Crkve i samostani skladno upotpunjuju sliku grada, a njihovi tornjevi čine Varaždin gradom crkvenih zvonika.
Gradske ulice vode do središnjeg gradskog trga s poznatom Gradskom vijećnicom. Popularni Korzo je nezaobilazno mjesto svakog Varaždinca jer je dio svakodnevnice tamo popiti kavu ili pojesti varaždinski klipić u društvu prijatelja ili poslovnog partnera.
Varaždin je grad čije se bogato kulturno nasljeđe isprepliće sa suvremenim životom, pa je tradicija prisutna gotovo svugdje. Tako početkom jeseni...

 

Varaždin - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda