...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Baška Voda

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Baška Voda, Aktivni turizam Baška Voda, Kulturni turizam Baška Voda kao i za Gastronomija Baška Voda, Noćni život Baška Voda, Transferi Baška Voda.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Baška Voda

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Baška Voda ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Baška Voda je udaljena od Makarske 10 km i spada pod Makarsku rivijeru kao jedno od najposjećenijih i najstarijih ljetovališta. Stanovništvo se bavi turizmom, ribarstvom, a uzgajaju vinovu lozu, višnje i smokve. Šumovita okolica, duge šljunčane plaže, čisto more i kvalitetna hotelska i apartmanska ponuda pospješuju turistički razvoj. Baška Voda nudi rekreaciju i zabavu, sportove na vodi, vožnju padobranom, planinarenje... Brojni apartmani i pansioni, vile i hoteli ponudit će svakom gostu da odabere smještaj kakav baš njemu odgovara. Baška Voda je naseljena već u rimsko doba o čemu svjedoče brojni nalazi. Današnje naselje nastalo je početkom 18 st., a župna crkva sv. Nikole je sa početka 20 st.

 

Baška Voda - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda