...
 
 

Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Biograd

Široka ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja za Zdravstveni turizam Biograd, Aktivni turizam Biograd, Kulturni turizam Biograd kao i za Gastronomija Biograd, Noćni život Biograd, Transferi Biograd.

Posebna ponuda izleta, aktivnosti i turističkih sadržaja po atraktivnim cijenama!

Iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta, aktivnosti ili turističkih sadržaja koje nudimo te tako upotpunite svoje savršeni odmor u destinaciji Biograd

Bilo da putujete sami ili sa nekim, bilo da vodite djecu sa sobom ili ne, u našoj ponudi aktivnosti, izleta i turističkih sadržaja za destinaciju Biograd ćete zasigurno pronaći ponudu koja vam odgovara!

Biograd na Moru smješten je u Pašmanskom zaljevu, 30 km južno od Zadra s lijepim plažama, borovim šumama i sunčanim uvalama. Na sjevernoj strani Biograda je uvala Bošana, a na južnoj Soline u kojoj se nalazi velika javna, pješćana plaža okružena borovom šumom.
Ispred samog Biograda su dva otoka: Planac i Sv. Katarina sa svjetionicima. Ono što Biograd na Moru čini izuzetnom destinacijom je njegovo prirodno okruženje, blizina Nacionalnog parka Kornati, Nacionalnog parka Krke, te Parka prirode Vransko jezero poznato po ribogojstvu i lovu na ptice močvarice.
U Biogradu na Moru turizam se sve više razvija, te je zato velika ponuda privatnog smještaja u apartmanima i sobama, te hotelima i kampovima. Privatni smještaj u Biogradu na Moru je raznolik, a to su: apartmani, pansioni i sobe, a uz ponudu smještaja u gradu dodatni sadržaji su restorani s ponudom domaće i međunarodne kuhinje.
Biograd je najvjerojatnije nastao na ruševinama antičke Blandone. Prvi se put sponinje u X. st...

 

Biograd - Turistički sadržaji, aktivnosti, izleti Ponuda